vocne sadnice krusevac

Voćne sadnice kajsije

Sadnica kajsije Kečmetska ruža

Sadnice kajsije Kečkemetska ruža

Sazreva u drugoj polovini i krajem jula .Plod je srednje krupnoće , pljosnat asimetričan i sastoji se iz dve nejednake polovine. Pokožica je žuta, sa sunčane strane rumena. Meso je bledožuto, sočno, slatkonakiselo, prijatnog ukusa, jezgro je gorko. Stablo je bujno i razvija veliku krunu. Cveta kasno čime uglavnom izbegava poznoprolećne mrazeve.

Sadnica kajsije Novosadska rodna

Sadnice kajsije Novosadska rodna

Sazreva u prvoj polovina jula. Plod je veoma krupan, ovalnog oblika, prosečne težine 70 grama. Pokožica je narandžasta, sa sunčane strane rumena. Meso narandžasto, sočno, slatkonakiselo, vrlo ukusno, jezgro slatko. Cveta kasno čime izbegava kasne prolećne mrazeve. Samooplodna je sorta otporna na zimski mraz.

Sadnica kajsije Mađarska najbolja

Sadnice kajsije Mađarska najbolja

Mađarska najbolja izuzetno kvalitetna sorta kasnog cveta i srednje kasnog ploda otporna na mrazeve da je odlično kvalitetnu rakiju i prerađevine.

Sadnica kajsije Ns6

Sadnice kajsije NS6

Sazreva u drugoj polovini jula. Plod krupan prosečne težine 65 grama, okruglo-ovalnog oblika. Osnovna boja pokožice je svetlo-narandžasta. Dopunska boja je intezivno crvena, jednolično raspoređena. Meso je svetlo naradžaste boje, čvrsto, sočno, slatko-nakiselo, sa prijatnom aromom. Stablo je srednje bujno do bujno. Cvetni pupoljci su relativno otporni na mraz.

Sadnice kajsije NS4

Sadnice kajsije NS4

Sazreva u prvoj polovini jula. Plod je vrlo krupan, okruglasto-ovalnog oblika. Osnova boja pokožice je narandžasta. Dopunska boja je intezivno crvena, jednolično rasporedjena. Plodovi su vrlo privlačnog izgleda. Meso je narandžaste boje, srednje čvrsto, sočno, slatko, srednje-nakiselo, sa vrlo prijatnom aromom. Stablo je slabo do srednje bujno. Cvetni pupoljci su relativno otporni na mraz. Cveta kasno. Umerene je i redovne rodnosti. Kvalitet je veoma dobar.

Sadnice kajsije Roksana

Sadnice sorte Roksana

Stiže u drugoj polovini jula, otporna na mraz, tolerantna na virus šarke, samooplodna je sorta vrlo visoke rodnosti. Plod je krupan do vrlo krupan, prosečne težine 60 gr. Meso ploda je sočno, srednje čvrsto, slatko nakiselo sa srednje izraženom aromom. Odlikuje se atraktivnim izgledom plodova i visokom rodnošću.

Scroll